تقدير و تشكر يكي از بيماران پس از ترخيص

از مدير عامل و رياست محترم هيئت مديره بيمارستان بين المللي قائم (عج)

تقدير و تشكر يكي از بيماران پس از ترخيص از مدير عامل و رياست محترم هيئت مديره بيمارستان بين المللي قائم (عج)

به نام آنکه هستی از اوست و به نام خالق زیبایی ها
جناب آقای دکتر کریم زاده عزیز ریاست محترم بیمارستان بین‌المللی قائم با درود فراوان به شما و عرض خسته نباشید به حضورتان، با کاری که شما به تنهایی به سرانجام رسانیده اید و با کمترین ادعا مشغول خدمت به بیماران نیازمند هستید کاری است الهی، امید آنکه هرچه دعای خیر این دردمندان است بدرقه راهتان باشد. جناب آقای دکتر کریم زاده اینجانب در تاریخ یکشنبه هشتم مهرماه ۱۳۹۷ در بیمارستان شما جهت تزریق سیمان به مهره کمر توسط جناب دکتر علیجانی بستری شدم. باید اذعان کنم از همان ابتدای ورودم به بیمارستان تفاوت فاحشی بین این بیمارستان و سایر بیمارستان ها احساس نمودم مستحضرید که بنده بخشی ازخدمت اداری ناقابلم را در بیمارستانها سپری کرده ام که چه به عنوان مسئول مستقیم و چه به عنوان مدیر هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی و چندین سال سرپرست امور درمان بوده ام اما چیزی که در بیمارستان قائم دیدم برایم جالب و مثال زدنی است در همان ابتدای ورود پرسنل بسیار محجوب و آراسته و با ادب فوق العاده با سیعه صدر بیماران را راهنمایی می کردند به طوری که گشاده رویی از چهره آنها محو نمی‌شد و این ادب و نزاکت بیش از حد انسان را شگفت زده می کرد با خود گفتم دکتر کریم زاده چه کرده با چه مشکلاتی توانست به این مهم نائل آید که این همه پرسنل خوشرو و مهربان و آماده در یک جا جمع کرده امید که دعای خیر همه بیماران بدرقه راهتان باشد مسئله ای که برایم جالب بود این است که بیمارستان از تمیزی برق می زد و با اینکه من با مسائل بیمارستان‌ها غریبه نیستم و می‌داند که چه مشکلاتی بیمارستانهای خصوصی دارند چگونه است هیچ مشکلی نتوانست خللی درکار بیمارستان ایجاد کند وهمچنان استوار و پویا به کار خود ادامه میدهد .

مگر میشود این همه امتیاز یکجا در یک مکان داشت! جناب دکتر کریم زاده من به عنوان یک عضو بازنشسته بهداشت و درمان و به عنوان کسی که کاملاً به مشکلات کار واقفم از صمیم قلب به شما و همکارانتان و به خصوص سرکار خانم دکترمهرافزا تبریک می‌گویم باشد که راه و
روش این بیمارستان الگوی سایر مراکز قرار گیرد .مسئله دیگری که باید بازگو کنم با همه بد عهدی هایی که بیمه ها دارند و حتی می‌دانم در پاره‌ای از موارد تا دو سال هنوز پرداخت‌ها انجام نشده در چنین شرایطی اداره منظم بیمارستان، آنهم بدون گرفتن حتی یک ریال اضافی از بیماران واقعاً قابل تحسین است چیزی که در آن بیمارستان در معرض دید همگان است شعارهایی است که در برد ها نصب شده و اهم آن اعلام گردیده، این بیمارستان بیمار محور است و این مهم را من کاملاً حس کرده و دیده ام، امید که تا زمانی که این بیمارستان هست به همین منوال باشد. مسئله دیگری که باید به آن اذعان نمود علاقه مندی بیش از حد پرسنل به شماست ، نمی‌دانید با چه حرارت و احترامی از شما سخن می‌گفتند برای من که در بیمارستان ها بوده ام تعجب‌برانگیز بود.
این همه احترام و علاقه از کجا ناشی می شود ؟! جز اینکه شما با رفتارتان توانستید قلب های آنها را تسخیر کنیم و آنان دل در گرو محبت شما بستند و دیگر این که بیمار پس از ترخیص به حال خود رها نمی‌شود تلفنی سیر بهبودی او را دنبال می کنند...
با نهایت احترام و امتنان فراوان
م. عزیزاله زاده