جشن روز پرستار

1396/11/3

به مناسبت ولادت با سعادت زینب کبری بانوی بزرگ اسلام و روز زیبای پرستار در روز سه شنبه مورخ 96/11/3 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان بین المللی قائم(عج) جشن با شکوهی با حضور سرکار خانم دکتر مرضیه مهرافزا رئیس محترم هیئت مدیره بیمارستان، جناب آقای دکتر علیرضا کریم زاد حق مدیر عامل محترم بیمارستان، جناب آقای محمد حسن نژاد شریفی مدیریت محترم بیمارستان، سرکار خانم شکوفه قربانی مدیر محترم پرستاری و جناب آقای دکتر مهرزاد قاسم زاده معاون محترم درمان بیمارستان برگزار گردید. در این جشن از پرستاران و سرپرستاران نمونه بیمارستان تجلیل به عمل آمد و همچنین مدیران محترم بیمه بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت این روز به پاس زحمات این بیمارستان و رضایتمندی آنها از این مجموعه در این جشن حضور یافتند و لوح تقدیری به مدیر محترم پرستاری بیمارستان تقدیم کردند.

.