رویکرد درمان بیمارستانی در دندانپزشکی کودکان

مقدمه

ترس و اضطراب در دندانپزشکی با توجه به سن و ناتوانی عاطفی کودک در کنترل ترس و هیجان ، طبیعی بوده و اکثر موارد با دانش و عملکرد مبتنی بر تجربه دندانپزشک به نحو مطلوب قابل مدیریت می باشد.در مواردی از قبیل سن پایین کودک ، ناتوانی و معلولیت جسمی و روحی روانی ، بیماری های زمینه ای قلبی ، هموفیلی و ...، نیاز به درمانهای دارویی جهت افزایش سلامت جسمی و روحی کوتاه مورد توجه قرار گرفته است.

مراحل آرامش بخشی و بیهوشی در کودکان

- در سطح اول درمان دندانپزشکی به صورتی انجام میگیرد که کودک در حالت نیمه خواب یا خواب عمیق قرار گرفته به طوری که اعمال حیاتی کودک اعم از تنفس و بلع کودک کماکان بر قرار است.

- در سطوح پیشرفته و نیاز به درمان های پیچیده عمل دندانپزشکی با بیهوشی عمومی انجام می گیرد.

-اعمال دندانپزشکی فوق طبق برنامه آکادمی دندانپزشکی کودکان در محیط امن بیمارستانی و تیم بیهوشی و پرسنل اطاق عمل مجرب و آموزش دیده توصیه می گردد.

با یاری خداوند و حمایت بیدریغ ریاست و اعضاء هیئت مدیره بیمارستان بین المللی قائم(عج) و تجربه درمان موفق کودکان در بازه 2 ساله مرکز مجهز دندانپزشکی بیمارستانی کودکان آماده ارائه خدمات طبق تعرفه مصوب به نونهالان عزیز می باشد.

دکتر سپیده خلیلی

(متخصص دندانپزشکی کودکان  فلوشیپ لیزر)

رشت ، چهارراه گلسار، پشت مخابرات ، ساختمان یاشار ، طبقه 5 ، واحد 12

تلفن:33131727