افتتاح بخش رادیوتراپی و براکی تراپی بیمارستان بین المللی قائم(عج)

رادیوتراپی نوعی درمان است که در آن منبع پرتو داخل بدن قرار می گیرد. یک نوع رادیوتراپی داخلی، براکی تراپی(Brachytherapy) نام دارد. در براکی تراپی، منبع پرتو جامد است و به صورت دانه ای،نوار یا کپسول می باشد که در بدن در ناحیه سرطانی یا اطراف آن قرار داده می شود. این روش باعث می شود که بتوان دوز بیشتری را به قسمت محدودتر و کوچکتری از بدن برساند.

بیمارستان بین المللی قائم(عج) با راه اندازی مجهزترین و تنها مرکز معتبر براکی تراپی(پرتو درمانی درون حفره ای) در شمال کشور،برای ارائه ی دقیق ترین و علمی ترین نوع پرتودرمانی توسط دستگاه های نوین و معتبر براکی تراپی در سراسر جهان و همچنین با همکاری پزشکان مجرب و زبده این امکان را فراهم نموده که بتوان بهترین روش درمانی را برای هموطنان عزیز بکار برد.

تنها مرکز استان مجهّز به براکی تراپی و سایر تجهیزات پیشرفته و به روز دنیا مجهزترین و تنها مرکز انکولوژی فوق تخصصی کنسر های بانوان درشمال کشور (سرطان های پستان، رحم، گردن رحم، تخمدان و ...) با حضور اساتید مجرب و معتبر بین المللی مرکز جامع سرطان بیمارستان بین المللی قائم(عج) آماده ارائه ی خدمات ایمن، اثربخش و مطمئن برای شما سروران گرامی می باشد .

بخش رادیوتراپی و براکی تراپی بیمارستان بین المللی قائم (عج) از کلیه پزشکان عزیز جهت همکاری در این بخش دعوت به عمل می آورد. متقاضیان محترم می توانند حضوراً به دفتر ریاست بیمارستان مراجعه و یا با شماره تلفن 33564499 تماس حاصل نمایند.

این مرکز دارای بخش های ذیل می باشد:

1 -رادیوتراپی مجهز به دستگاه شتاب دهنده خطی مولتی انرژی(مجهز به انرژی های پایین و بالا)

2 -براکی تراپی جهت درمان سرطان های حفره ای رحم، دهان، روده بزرگ، مقعد، مری، پروستات و ...

3 -شیمی درمانی(مجهز به امکانات مناسب برای انجام شیمی درمانی های سرپایی و بستری)

4- درمانگاه های مجهز به تشخیص کانسر های پستان با پیشرفته ترین دستگاه های ماموگرافی و استریوتاکتیک

5- درمانگاه و بخش گوارش مجهز به پیشرفته ترین دستگاه های تشخیص زودرس سرطان های دستگاه گوارش