اجرای طرح رایگان ((مامای همراه)) در بیمارستان بین المللی قائم(عج)

با توجه به  اهميت نقش زایمان طبیعی در سلامت مادر و نوزاد و تأثیرات آن بر سلامت جامعه با كاهش دوران نقاهت وكاهش واضح عوارض ناشي از عمل جراحي  ؛فراهم کردن بستری مناسب  وخوشايند برای زایمان طبيعي از اهمیت ویژه ای برخوردار است بیمارستان بين المللي قائم(عج) با رويكرد ترويج زايمان طبيعي با  تجهیزات و امکانات  عالي زايمان درآب وزايمان بي درد به منظور ترویج زایمان طبیعی و انجام فرآیند زایمان به طور ایمن، *طرح مامای همراه *را به طور رایگان اجرا می نماید.

از این رو مادران باردار محترم می توانند در هفته های آخر بارداری با مامای مشاور در ارتباط باشند.با بروز علائم زایمانی و پذیرش مادر در بخش زایمان بيمارستان قائم مامای همراه حضور یافته و تا پایان زایمان و اولین شیردهی در کنار مادر می ماند.لازم به ذکر است که مامای همراه بعد از زایمان نیز تا چهل روز پاسخگو وراهنماي مادران عزيز می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با بخش  زایمان  قائم (نرگس)  تماس بگيريد